Jogász szakon 4-es feletti átlagot mennyire nehéz megcsinálni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 14:10
2/6 A kérdező kommentje:
PTE
2012. aug. 21. 13:26
3/6 tomala válasza:
Szerintem nem nehéz. Azért tanulj a vizsgákra, de nem kell fél évre a könyvtárba költöznöd.
4/6 anonim válasza:
És a szegedin valamint a debrecenin mennyire nehéz?
5/6 anonim válasza:
én idén végeztem itt Pécsen, és egy félév kivételével mindig megvolt a 4 feletti átlag. szerintem megcsinálható, nem voltam egyedül, persze sokat kell tanulni:)
6/6 anonim válasza:
Meg lehet csinálni, bár nekem nem sikerült rögtön :D Második évemet kezdem majd, bele kell rázódni és el kell kezdeni időben tanulni mindenre. Ha nem csapod össze és mindenre hagysz elegendő időt, akkor simán teljesíthető. Tényleg nem kérnek lehetetlent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!