Akik nem rögtön gimi után mentek egyetemre azoknak hogy
sikerült beilleszkedniük?
Figyelt kérdés
Egyrészt azért mostanában már években mérhető a szakadás a tinik között szerintem... És az elmúlt pár évben azt hiszem sikerült kicsit belekóstolnom a való Életbe, szerintem sokat komolyodtam, nem tudom, másoknak ezek után mennyire sikerült elvegyülniük?
2012. aug. 20. 13:13
1/5 anonim válasza:
Az egyetemen messze nem az a lényeg, és jó esetben nem az fogja a legnagyobb fejtörést okozni, hogy jaj miként vegyülhetek el itt.
Viszont a kérdésedre válaszolva nálunk (tavaly kezdtem) még egy 50-60év körüli ember is volt aki ugyan úgy órákon beült mellénk, elbeszélgetett szóval mert 1-2 évet kihagytál még nem történt semmi.
2012. aug. 20. 13:45
2/5 anonim válasza:
Mindenhol meg lehet találni a szimpatikus embereket :) A páromat az egyetemen ismertem meg, csoporttársak voltunk. Ő már pár évet járt máshova, én rögtön gimi után mentem, 2 és fél év van köztünk. Ez nem tűnik soknak, de van pár dolog, amit mi csak "generációs szakadéknak" szoktunk emlegetni :D Ő már évek óta egyedül élt, én hozzá képest le voltam maradva, mellette költöztem el otthonról stb. De mégis megtaláltuk a közös hangot, sőt :) 2 év után én szakot váltottam, szeptembertől kezdem, és kicsit én is félek, hogy milyen lesz újra a 18 évesek között, de bízom benne, hogy lesz olyan, akivel megtalálom a közös hangot. Ma már ritka az olyan szak, amiben nincs korkülönbség, valaki mindig idősebben kezdi!
2012. aug. 20. 13:48
3/5 anonim válasza:
Egyetemen már nem számít a kor, a legtöbb szakon vannak harmincasok, negyvenesek is, és jól elvannak a frissen érettségizettekkel. Ne aggódj ezen, senkit nem fog zavarni, hogy idősebb vagy a többségnél :)
2012. aug. 20. 15:19
4/5 anonim válasza:
Pontosan így voltam vele. Egy éves kihagyással kezdtem az egyetemet a fővárosban. Falusi ember vagyok, egyáltalán nem jómódú, a valós életet ismerem. Ráadásul az egy évben sokat változtam.
Kifejezetten zavaró, hogy az évfolyam 90%a elkényeztetett, a valós dolgokat nem ismerő, sznob alakokból áll, akik harmadéves egyetemistaként még mindig 16 évesekhez illő személyiséggel rendelkeznek. Nekem csalódás volt maga közösség, de szerencsére az a maradék 10% normális, velük megértem magam, és jó velük lenni. Plusz találtam azóta jobb, igényesebb, normálisabb társaságot.
2012. aug. 20. 16:05
5/5 anonim válasza:
En is egy evet kihagytam, raadasul annyi tapasztalato van, hogy egy harminc evesnek is sok lenne. Ez mindig gondot is okozott, a korombeliekkel nem volt kozos temank. Egyetemen az emberek 90%-a meg mindig nagyon eretlen, de szerencsere megtalaltam a maradek 10 szazalekot. :) Ok a legkedvesebb barataim lettek, a tobbiekkel meg elbeszelgetek orak kozott, annyi eleg is. Egyebkent nalunk 30 eves a legidosebb lany, es bar a bulikbol o is kimarad, sosincs egyedul. Ezen kivul van mar hazas, gyerekes is. Nekik sincsenek gondjai. Az egyetem azert nem gimi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!