Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Idegenforgalmi szakmenedzser...

Idegenforgalmi szakmenedzser szakon tanult már valaki?

Figyelt kérdés

Szeptembertől idegenforgalmi szakmenedzser szakon leszek egy szakközépiskolában, ez ugyebár érettségi utáni felsőfokú szakképzés. Ha valaki esetleg tanult/tanul ilyet, tudna nekem segíteni abban, hogy lesznek-e tankönyveim? Ha igen, körülbelül hány darab és milyen árban vannak? Füzetekre szükségem lesz? Meg eleve mennyire kell majd sokat tanulni egy gimnáziumhoz képest?

Mennyire lesz kötött és zsúfolt az órarendem, dolgozni tudok-e majd szerintetek az iskola mellett?

2012. aug. 18. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Kamu szakra nem megyünk!!!
2012. aug. 19. 09:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Kedves válaszadó, ne haragudj amiért ezt kell írnom, de nagyon ostoba vagy!
2012. aug. 19. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos off leszek, én csak veled együtt szeptembertől kezdem ugyanezt a szakot. Szerintem a gimihez képest könnyebb lesz, úgy hallottam tankönyvek nincsenek, de gondolom füzetek kellenek. Egyébként melyik városban fogsz tanulni? :)
2012. aug. 19. 21:30
 4/7 A kérdező kommentje:

Én sajnos az ellenkezőjét hallottam, hogy tankönyvek vannak, nem biztos forrásból, mert a lány aki mondta, az más suliban tanult, mint ahol én fogok.

Én Egerben fogok az EÜISZ-en, és Te?

2012. aug. 20. 12:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ki kell hogy ábrándítsalak ez a papír arra sem lesz jó hogy kitöröld vele, jó hogy előadják hogy mekkora királyság lesz mert a sulinak pénzt hozol, és tényleg egy kamu szak, húgom is ilyen f*st végzett a BGF-en ami még csak nem is egy semmitmondó középiskola és láss csodát nem ezzel helyezkedett el.
2012. aug. 25. 09:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is ott végeztem ezen a szakon, de ahogy az előző válaszadó is írta, a seggem is kitörölhetem vele...

Könyved nem lesz, csak angol, az 3000 és 3500 Ft körül van. A többi tárgyat füzetbe kell jegyzetelned.

Egy gimnáziumhoz képest sokat kell-e tanulni? Hát nem. Leszarják az egészet. Sőt, azt is leszarják hogy bejársz-e órára vagy sem...utána meg csodálkoznak hogy a fél csoportnak nem sikerül az OKJ vizsgája.

Ahogy írtam, mivel azt is leszarják h mire jársz be, egyáltalán nem kötött az órarend. Vagyis kötöttnek kötött, csak te kötetlenné teheted. Zsúfoltnak sem zsúfolt, heti 3-4 napot kell bejárni max, szerintem a 2. félévben volt a legtöbb tárgyam. Dolgozni tudsz mellette.

2012. aug. 25. 20:49
 7/7 anonim válasza:
64%
Sajnos ezen a szakon vagyok én is, és most lesz a vizsgám. Még a tanárok is bevallották,hogy kamu szak. Úgyhogy nem ostoba az első válaszadó. Te vagy nagyon ostoba, hogy egyből leszólsz úgy valakit, hogy még nem is tanultál és nem voltál OKJ-s képzésen. Mert be kell vallanom, szégyenlem én is. Mert alja szak.
2013. jún. 3. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!