Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A középsikolás végzős év...

A középsikolás végzős év gyorsan elmegy?

Figyelt kérdés
2012. aug. 18. 18:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
miért ne kapnátok? az év végi jegyek számítanak (11. és 12. év végi)
2012. aug. 18. 18:53
 12/23 A kérdező kommentje:

a 12 félévi nem számít?

én úgy tudtam 11 év vége és 12 félév

2012. aug. 18. 19:19
 13/23 anonim ***** válasza:

Nem az csak a középiskola felvételinél volt úgy.

11,12 év vége illetve az érettségi számít.

2012. aug. 18. 19:21
 14/23 A kérdező kommentje:

ez esetben az évv vége kb április közepe igaz?

és félévkor is kapunk jegyet és rá 2 hónappal megint kapunk?

2012. aug. 18. 19:38
 15/23 anonim ***** válasza:

kaptok félévit is meg évvégit.

de azért az nem két 2 hónap. január végén, február elején félév. szval az olyan 3 hónap.

2012. aug. 18. 19:43
 16/23 anonim ***** válasza:
Nekem gyorsan elment. 99 órát hiányoztam. :D áprilisba 5 napot voltam suliba. Bár így is nagyon mehetnékem volt. (szar volt az osztályom).
2012. aug. 18. 19:49
 17/23 anonim ***** válasza:
Április vége, május elején kezdődik az érettségi előtte nincs szüneted, max a hétvége.
2012. aug. 18. 19:54
 18/23 anonim ***** válasza:

4.vagyok

Biológia szakon vagyok

2012. aug. 18. 20:01
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon hamar eltellik. Én is visszasírom egy kicsit, mikor este lehetett nyugodtan tv-zni, nem kelett azon parázni, hogy tanulni kellene inkább, volt szabadidőm:P Én is biológia szakon vagyok
2012. aug. 19. 00:07
 20/23 anonim ***** válasza:

Én is most leszek végzős és már nagyon-nagyon várom a sulit, bár tudom, hogy nagyon húzós évünk lesz.

Nekünk idén volt már kisérettségi irodalomból, töriből és németből, szerencsére mindegyik ötös lett, de hozzáteszem, fel is készültem rá rendesen. :)

Mivel sok dolgunk lesz, szerintem gyorsan eltelik majd az év, viszont pont ezért kevés lesz a szabadidőnk. Hiszen készülni kell majd a szalagavatóra, leszervezni a dolgokat, próbálni, tablót megcsinálni, aztán el is repült fél év. Utána meg jöhet a para az érettségi miatt, a ballagási próbák stb.

Nálunk sokkal többet kell majd tanulni, mint eddig bármelyik évben. A legtöbb tanár megmondta, hogy lesznek kijelölt tételnapok és azokon a napokon mindig felelünk vagy írunk a tételekből. Persze nem 1-2 tételből, először majd 5 tételekből, aztán majd 10 tételekből. Húzunk egyet, és azt kell leírnunk vagy elmondanunk.

Meg tavasszal kisérettségizünk matekból, kőkemény tanárunk van, csak akkor enged el érettségizni, ha legalább 2 kisérettségit megírtunk legalább kettesre.

Úgyhogy biztos sokat kell majd tanulni, de én nem bánom, szeretek tanulni és gyorsan el megy az év is, hiszen mindig lesz mit tanulni és lesz mit megszervezni, próbálni stb.

17/L

2012. aug. 20. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!