B kategóriás jogsinál a általános iskolai bizonyitvány-t mért kel be adni le elenőrzik hogy hamis-e mért nem elég az hogy csak meg mutatot a oktatónak hogy meg van a 8?
Na jó erre inkább nem mondok semmit nekem van olyan ismerősöm aki hamis papirral továbbtanult és nem bukott meg szal ennyi.. Minden bizonyítványt nem fognak le ellenőrizni erre sem ember nincs sem idő!
Gondolkodj már egy kicsit lehet hogy az iskolát is már régen bezárták ahol az ember szerezte a papirt ez az egyik a másik meg.. Te szerinted akik mennek jogsira az autósiskolák felhívnak minden sulit? :)
Hagyjad már a hülyeségedet.. Amugy meg semmi értelme nincs ennek hogy kérik a 8 at semmi köze nincs a vezetéshez.
Nekem kb 30 ismerösöm barátom van akinek nincs meg a 8 a és hívatásos kamionos lett és buszos.. a 8 általános nem jelenti azt hogy te tudsz vezetni én az orvosit szigorítanám meg és nem ilyen hülyeségeket csinálnék mint ezek..
Hülyeségeket ne mondjatok.. amugy meg beleegyezés nélkül senkinek nem ellenőrizhetnek semmit ugyan is az már személyiségi jogok megsértése lenne.. Fél magyarországnak hamis papirja van miről is beszélünk???
Kedves utolsó.
Az ellenőrzés nem úgy megy, hogy valaki fogja magát és elmegy minden iskolába személyesen :) tudod van egy központi adatbázis ahol seperc alatt lekérik. Ez a személyiségi jog meg hülyeség hiszen aláírsz rögtön egy nyilatkozatot, hogy az iskola eljárhat a nevedben különben magadnak kéne intézni minden vizsgát, papírmunkát. a tanfolyamon volt egy srác aki el volt tiltva a vezetéstől és nem csinálhatott emiatt jogsit... ja neki is a második órán szóltak, hogy nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!