Gazdálkodás menedzsment mellet buli?
Figyelt kérdés
Erre a szakra megyek szeptembertől, e mellett lehet bulizni is, vagy nagyon vészes?2012. aug. 16. 11:32
1/5 anonim válasza:
Majd te azt érzed hogy mikor elég a bulizásból..Kezdetbe még nagyon pörögni fogsz, aztán szépen lassan megunod bulikat, és ritkábban fogsz eljárni.
3/5 A kérdező kommentje:
Debreceni Egyetem
2012. aug. 16. 15:55
4/5 anonim válasza:
Lehet. Néha. Szerintem.
Nem a szak miatt, csak hasonló lelkületű emberekből sok van az egyetemeken, akik bulihelyen érzik magukat. Van aki buli mellett tud teljesíteni, van aki hamar lecsúszik és van aki ügyesen szabályozza magát, és néha kiengedi a gőzt. Valamiért azt érzem, hogy te a második kategória lennél. Az ilyen vagy megkomolyodik vagy örök egyetemista marad, ha bírja pénzzel, esetleg otthagyja a francba az egészet.
Az egyetem jó "buli", de ha tényleg kezdeni akarsz a végzettséggel valamit, akkor ne ez legyen ez elsődleges szempont, hogy lehet-e bulizni. Egyébként mindenkinek arra van ideje amire szakít.
Melyik suliba mész?
5/5 anonim válasza:
Elnézését kívánom a kérdezőnek, elsiklott a figyelmem a suli fölött, előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!