Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jelentkeztem egy tanfolyamra,...

Jelentkeztem egy tanfolyamra, de lenne egy kérdésem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Végeztem az iskolával és jelentkeztem a munkaügyi hivatalba egy képzésre, ami kb 9 hónap és havi 42.000 ftot adnak érte. De nem tudom, hogy ezzel most x ideig azzal kell foglalkozzak, amire jelentkeztem?
2012. aug. 15. 18:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem , letudod a 9 hónapot, levizsgázol, aztán eldől, hogy találsz e vele munkát, vagy sem. Semmilyen kötelezettséged nincs utána.
2012. aug. 15. 21:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Kösz. Azt meg tudod mondani, hogy hány ilyen tanfolyamot csinálhatok, amiért kapok pénzt? Mert ez nagyon jól hangzik hogy ennyit kapok és még közmunkáznom se kell, úgyhogy csinálnám egy darabig, ha lehetne:)
2012. aug. 16. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!