Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan gyakorolhatnám? (többi...

Hogyan gyakorolhatnám? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ti hogyan tanuljátok a nyelvtant? Nekem elég nehezen megy az értelmezése és tanulása, pedig rengeteget foglalkozom vele.

2012. aug. 14. 16:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Nincs konkrétan bevált módszerem. Az adott anyagrészt elolvasom, majd értelmezem és megpróbálom elmondani a saját szavaimmal. Utána elolvasom még 2-3x és elmondom, ilyenkor már tudom is a tananyagot. Nem sokat szoktam foglalkozni a nyelvtannal, mert nem úgy érzem, van hozzá némi érzékem, viszont nem szeretem, nem érdekel, nem ezzel fogok később foglalkozni, tehát nekem nem annyira fontos. Inkább azokra a tárgyakra koncentrálok, ami kell majd a felvételinél.

17/L

2012. aug. 14. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!