Önéletrajz? Help!

Figyelt kérdés
Fősulira jelentkeztem, ahová kérnek önéletrajzot.A határidő aug.20. Már suliban írtunk egy csomót meg már neten is néztem önéletrajz mintákat, de csak olyat találtam, ahol kell az is, hogy mit dolgoztál, milyen gyakorlatod van meg ilyesmik és én csak most érettségiztem. Így mit tudok beleírni? Mit kell bele írni? Nincs kikötés, hogy europass vagy hagyományos, szóval olyat írok, amilyet akarok. Azt sem tudom, hogy hogy kezdjem el. Segítség!

2012. aug. 12. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem dolgoztál nem tudsz mit beírni, szóval csak hagyd ki azt a részt.

Ami fontos, a személyes adataidat és elérhetőségeket írd le: név, születési hely és idő, családi állapot, cím, telefon, e-mail.

Majd írhatod a sulikat, az általánost hol és mikor végezted, a középiskolát hol és mikor és ha volt OKJ vagy más tanfolyam, akkor azt is megnevezés szerint.

Végül a képességek, kompetenciák következzenek: anyanyelv, beszélt nyelvek szintek szerint (alapfok, középfok, felsőfok), számítógépes készségek, jogosítvány, hobbi, személyi készségek, pl.: csapatszellem, türelem, jó kommunikációs készség, stb..

2012. aug. 12. 14:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Még egy kérdésem lenne: fogalmazás szerűen írjam vagy csak soroljam fel?
2012. aug. 12. 15:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Az életrajz nem fogalmazás!

Szépen egymás alá írd az adataidat, ügyelve a szerkesztésre, tagolásra.

képet is tehetsz, (az legyen világos háttér előtt készült kép)

2012. aug. 12. 17:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Csinálj Europass önéletrajzot, amihez nem tudsz mit írni, pl. munkahely, azt kihagyod és kész.
2012. aug. 12. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!