Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A SE-ETK-n milyen könyvek...

A SE-ETK-n milyen könyvek kellenek az első évben?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom, az első évben mindenki ugyanazokat tanulja, tehát gondolom a könyvek is közösek. Kb. mennyibe kerül majd a tanévkezdés?

2012. aug. 11. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Tankönyvek kellenek.
2012. aug. 11. 22:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Mivel tanulmányokról van szó, és még csak nem is magyar szakon, ezért nem szépirodalmi regényekre gondoltam ;)
2012. aug. 12. 00:33
 3/5 Heidra válasza:

Szia!

Gondolom azóta már elkezdted az egyetemet, én most szeptembertől mennék, leírnád a kérdésedre a választ? Engem is érdekelne... Köszi! :)

2013. jún. 28. 09:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Minden attól függ, hogy meg akarod-e venni eredetiben :) Pl anatómia atlaszt nem érdemes újonnan venni, mert kedvezményesen is 20-30ezer Ft, abból a használt tökéletes! Ha nem gyógytornász leszel, akkor a Tarsoly Emil által írt funkcionális anatómia kell (ha jól emlékszem 5-6000ért vettem). Minden mást a suli jegyzetboltjában kell venni (pl. mikrobiológia, alkalmazott biológia gyakkönyv stb), de vannak olyanok, amiket nem érdemes megvenni eredetiben, elég lefénymásolni! Az első órán minden tanár elmondja pontosan mit kér, mert tanáronként változó :)

2013. jún. 28. 14:09
 5/5 Heidra válasza:
Értem... Köszönöm szépen! Már a Tarsoly Emiles meg van fénymásolva. :) Amúgy dietetikusnak készülök.
2013. jún. 29. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!