Hol érdemes táskát venni normál áron? Milyet érdemes? (egyetemi kollégium miatt)
én bőröndre gondoltam, merthogy kényelmesebb vinni a buszmegállótól/vasútállomásról a kollégiumig. Ti mit javasoltok?
Illetve milyen boltban? Jó a kínaiban vett is, vagy valami márkásabb helyen? (pl. Playersroom-ban lehet venni? vagy hol?)
Köszönöm!
Na ebben látszik hogy különbözünk. :) Én lányként szeretem jobban a sporttáskát. Az esetek 99%-ban abba belefér a laptopom is, ha nem akkor ott van a kezem, nem volt belőle bajom soha. Ellenben a kisbőröndömbe ha beteszem a laptopom, alig fér mellé bármi is. Én vigyázok rá amúgy is, laptopostól pláne nem húznám le minden patkán, meg át a síneken. Azért drága volt nekem, még ha ki is van "párnázva", jobb biztosra menni. A bőresz kerekét is féltem, átemelem inkább mindenen, az sem volt olcsó.
Ha meg már minden apró akadálynál meg kell állnom a bőrönddel, akkor inkább utazótáska. Ha nem kell sokat sétálni, akkor lényegében tök mindegy. Olyat ne vegyél, amit MEGPAKOLVA nem bírnál feltenni a vonatra én jártam már úgy sajna, hogy alig bírtam felküzdeni, úgy ugrottak oda mellém segíteni. Egy sporttáska nem gáz, "jön utánam" a vállamon.
Ahogy írta valaki, az sem mindegy milyen szak és van e másik táskád, mert nekünk pl mérőtáborokba gurulóssal lehetetlen lett volna eljutni. A lényeg, hogy majd kitapasztalod te is! :)
Köszönöm a válaszokat! :)
A gurulós bőröndnél maradok, buszozni fogok, mert az rövidebb és olcsóbb, viszont elég messze van a buszmegállótól a koli, az utazótáskát csak nyűg cipelnem és nem férek el benne rendesen (már amikor osztálykirándulásra mentem sem, pedig oda annyi cuccot nem vittem, és eléggé nagy a táska), laptopot pedig nem vinném benne, annak van külön táskája.. :)
Egyébként a szakhoz nem kell semmi extra, szóval za nem gond. :)
Köszönöm mégegyszer!
12-es vagyok. Nekem nincs társam, aki hasonló irányból utazik, az meg a mai világban igen ritka, hogy vad idegen ember odaugorjon segíteni sajnos. Nem bízhat ma már senki abban, hogy lesz segítsége, ez sajnos tény (tapasztalatból kell hogy ezt mondjam).
A busz más, ha van lent csomagtartója, akkor nyilván nincs probléma, de ott a lépcsőn is könnyebb felpakolni, míg a peron és a lépcső közötti táv nálunk van hogy eléri a 70-80 centit, ha nem többet, az idősebbek fellépni sem tudnak, úgy kell "feltolni" őket kb. Arról nem is beszélve, hogy amilyen kis sz*r lépcsőjük van rögtön a vonatra kell dobni, nem lehet szépen fokozatosan, tehát elég magasra kell emelni. :D (nyilván egy kis bőröndnél nem gáz, de egy termetesebb megpakoltnál eléggé)
No mindegy, nálunk vacak a helyzet, nekem ez jön be jobban, másnak más. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!