Milyen könyvet ajánlanátok fizika érettségire való felkészülésre?
középszintű érettségin bármi olyasmi lehet az érettségiben ami a törzsanyagban szerepel. szval max a tételekhez tudod a könyvet felhasználni, írásbelihez a középiskolás könyvek a jók + csináld meg az összes eddigi fizika írásbeli érettségit.
Én utólag érettségiztem fizikából emelt szinten, és csak a középiskolás tankönyveimből (mozaikok) tanultam, illetve megcsináltam a korábbi érettségiket.
Ugyan volt 2 érettségire felkészítő feladatgyűjteményem (még megvetették a tankönyvekkel együtt) és még egy másik feladatgyűjtemény, de azok még SOSE voltak kinyitva :D
Esetleg az ötösöm lesz fizikából könyvet ajánlom még, bár nem volt rá szükségem, de van benne jó sok típusfeladat korrekt levezetésekkel. Ez sokat segíthet, ha esetleg nem is tudsz hozzákezdeni, vagy elakadsz feladatoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!