Mennyire éri meg felvenni a diákhitelt ha logisztikával akarok foglalkozni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 12:06
1/5 anonim válasza:
Mármint főiskola vagy csak okj képzés? mennyit vennél fel?
2/5 A kérdező kommentje:
okj
2012. aug. 7. 12:33
3/5 A kérdező kommentje:
főiskolán ugye érdemesebb elvégezni mint középiskolában ami ingyen van...nemtudom hogy a középiskolai ér-e annyit
2012. aug. 7. 12:34
4/5 anonim válasza:
Én középiskolában csináltam meg, a képzés emelt szintű, és kaptam munkát, szerintem érdemes megcsinálni.
5/5 anonim válasza:
Diákhitellel csak az a probléma, hogy még ki sem léptél a munkaerőpiacra és már adóságod van. A logisztika az egyik legjobban keresett terület manapság így ha nincs más esély akkor megéri.De próbálj meg inkább inkább egy kisebb költségű tanfolyamot. Én az MLE logisztikai ügyintéző tanfolyamát ajánlanám neked ezzel el lehet helyezkedni. Majd ezt után levelezőn főiskolai egyetemi képzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!