Gólyatáborba lehet bevinni alkoholt?
Az a két üveg oda édeskevés lesz:D Amugy ha biztosra akarsz menni, akkor becsomagolod valamibe. Pl ha sátorozós lesz akkor a hálózsákodba beletekered meg ilyenek. De szerintem simán lehet bevinni. Mi középiskolai kirándulásokon is vittünk 15 éves fejjel olyan helyre ahol volt kocsma a táborba és a kutya nem kérdezte, hogy mi van nálunk.
Jó szórakozást a táborba!
Nálunk is lehet vinni, de minket is halálra itattak. (korlátlan boroskóla és pálinka fogyasztás az árban) Az esti bulikba nem lehetett alkoholt bevinni, nyilván szórakozóhelyek ezt nem díjazzák. Nálunk max annyi beleszólás volt, ha hozott valaki alkoholt, hogy "a 215-ös szobában lakom"! :D Ergo csepp célzás, hogyha kibontja az illető ugyan látogassa már meg... :)
Teszem hozzá én sem kívántam, hogy szabadidőnkben még igyak valami mást is, a megszokottakon kívül. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!