Egyetemi élet, melyik az igaz? Semmire sincs idő vagy mindennap buli?
Ezt a két variációt hallom mindig. Vagy hogy meghalni sincs ideje az embernek, vagy pedig, hogy egész évben lötyögés, sok buli és a vizsgaidőszakok a húzósak.
Azért érdekelne, mert csak 1 évet akarok a szakon maradni és kimennék egy külföldi egyetemre, csak ahhoz rá kellene feküdnöm az angolra, szinten tartani és továbbfejleszteni a tudásom, mivel angolul tanulnék külföldön.
Koleszos leszek.:)
Utolsó, akkor szerinted tudok az egyetem mellett is angolt tanulni? (nem csak hébe-hóba).
Egyébként én sem értem mi ez a forrongás, a kérdés teljesen másról szólt, csak magyarázatként írtam le azt, hogy 1 év után elmennék.
Ahova én megyek ott nem :)
(kis rosszmájúság fellelhető a hozzászólásodban)
Szerintem nem járnék külön tanárhoz. Befizetnék erre:
Állítólag nagyon jó.
Plusz könyveket olvasnék, nagyon sok angol nyelvű szöveg van a gépemen. Rossz tapasztalataim vannak az angol tanárokkal kapcsolatban.
"Rossz tapasztalataim vannak az angol tanárokkal kapcsolatban."
- Nekem meg a magántanítványokkal kapcsolatban. :)
Egyébként jók az anyagok, csak ebből nem tanul meg az ember beszélni.
Én eddig meg a magántanároknál nem tanultam meg beszélni. :)
Esetleg felkészít egy nyelvvizsgára és ennyi.
Maximum azért keresnék fel egy angol tanárt, hogy a beszédet tudjam valakivel gyakorolni, de minden mást meg tud csinálni az ember egymaga..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!