Mennyire nehéz az alkalmassági vizsga óvodapedagógus szakon?
azt olvastam a testnevelés része elég komoly,ilyen kézenállás meg ilyenek,az ének-zenéről nem is beszélve
ha nincs jó hangom attól még van esélyem bejutni szerintetek?a tesit valahogy be tudnám gyakorolni,na de az ének :S...nagyon szeretnék bejutni,mert más szakma nincs nagyon ami érdekelne
tudtok esetleg erről valamit?hogy megy ez valójában?bármilyen info jól jönne
Szia!
Én átmentem az alkalmassági vizsgán az ELTE karán és nem volt annyira nehéz. Az énekzenében ha rossz hangod van akkor gyakorold be a szolmizációt illetve azoknak a helyét a hangodban, akkor nem lesz baj. Két népzenét kellett a 20-ból elénekelni + az egyik szolfézs könyvből egy szolmizációs részletet kellett végig mondani. Magabiztosan és mosolyogva kell énekelni és akkor átengednek.
A tesi tényleg kicsit nehéz de túlélhető. A kézenállásnál megfogják a lábad, csak annyi a lényeg hogy egyenesen tudd tartani magad, de néhány embernek azt is megengedték hogy cigánykereket csináljanak helyette, szóval kedvesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!