Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Könyvszerkesztői tanfolyam?

Könyvszerkesztői tanfolyam?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne a könyvszerkesztői munka, de nem tudom, merre kellene elindulnom. Mindenkitől azt hallom, hogy ez is ismeretség útján megy, de kérdem én, hogy manapság mi az, ami nem? Úgyhogy megérdeklődném, milyen könyvszerkesztői tanfolyamot érdemes elvégezni? A Hungarovox oldalán találtam egyet, de jó lenne, ha valaki tudna véleményt mondani róla. Vagy esetleg ajánlani valamit. Nagyon hálás lennék érte, köszönöm előre is! (21/L)

2012. aug. 3. 21:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Én kiadványszerkesztő sulit végeztem, és voltam gyakorlaton könyvkiadóban. De persze esélytelen volt, hogy bekerüljek.

Ha jól tudom a Miskolci Egyetemen van kiadói szerkesztő szakirányú továbbképzés. Talán az is valami hasonló.

2012. aug. 3. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!