Kollégiumi kérdés?
Figyelt kérdés
Ma kaptam meg a levelet a suliból ahova felvettek és a koleszes jelentkezéshez hozzá kell csatolni a testvérem iskolalátogatásiját és 10-ig el kell küldeni, de a suli (általános isk. alsó) csak 13.-án nyit, addig nincs senki bent.
A kérdés ha megindoklom miért nem tudom elküldeni 10-ig és később küldöm el a csatolmányt akkor is elfogadják?
És még egy kérdés : hol tudom azt megnézni h melyik kollégiumban hányan jelentkeznek? (ELTE kollégiumai)
2012. aug. 3. 15:15
1/4 anonim válasza:
Minden iskola - tudtommal az általánosok is - kötelesek tartani nyári ügyeletet, például az ilyen ügyek intézése miatt. Ha ez nem megy, nyugodtan zaklassátok őket (osztályfőnököt, igazgatót, titkárnőt) telefonon, hogy kell egy iskolalátogatási papír.
2/4 anonim válasza:
A tanulmányi tart nyári ügyeletet, ez ki van írva az iskola kapuján és talán a honlapján is. Általában szerda az ügyeleti nap, de ez nem biztos, hogy ott is így van.
3/4 A kérdező kommentje:
Ma voltam bent a suliban megkérdezni h mikor van ügyelet júli 30.-án volt és aug 13.-án lesz, ez volt kiírva.
2012. aug. 3. 15:29
4/4 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt a problémám tavaly, azzal a különbséggel, hogy tesóm egyetemista volt. Elvileg el kell fogadniuk a tesód diákjának a fénymásolatát is, nekem elfogadták. De ez benne van a kollégiumi jelentkezés kitöltését segítő útmutatóban is, ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!