Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok úgy vele, hogy...

Csak én vagyok úgy vele, hogy már az egyetemre való beiratkozás, annak minden velejárójával együtt. öööömmm. Roha. Ul bonyolultnak tűnik?

Figyelt kérdés
Épp most olvasgatom a papírokat, amiket küldtek...
2012. aug. 2. 00:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%
Ha nem érted meg, akkor ne iratkozz be. Helyette menj hamburgert sütni!
2012. aug. 2. 00:37
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen felesleges, az egyetem elvégzése után is hamburgert mennek sütni az emberek ;)
2012. aug. 2. 00:38
 3/13 A kérdező kommentje:
42%-os válaszoló, te egy kedves ember vagy. :D
2012. aug. 2. 00:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem túl kedves, de kicsi igazság van benne, hogy diplomás leszel, és három papíron nem tudsz kiigazodni. Szóval kicsit kapjad össze magad, és próbáld megérteni amit magyarul leírtak a papírra :) Hidd el, menni fog!
2012. aug. 2. 00:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Valóban kicsit nyers, de igaza van.

Ez még mind semmi, majd jönnek a tárgyfelvételek, a különböző követelmények stb...

2012. aug. 2. 00:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mit nem lehet érteni benne? Jelentkezni kell kollégiumba, ha akarsz, ott van pontról pontra, hogy mit kell tenni hozzá. Jelentkezni kell gólyatáborba, ha akarsz, szintén leírva pontról pontra, hogy hogyan. Megkaptad az etr/neptun kódodat, jobb helyeken szintén leírva, hogy mire jó az. "Beiratkozásnál" meg eléd dugnak egy két papírt, hogy firkáld alá és kérnek a nyelvvizsgádról, ha van fénymásolatot.

Szóval, mivel is akadt problémád?

2012. aug. 2. 01:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom korábban a szüleid intézték az ügyeidet, és nem szoktad meg, hogy önállóan intézkedj. Nos, itt az ideje, hogy hozzászokj.

Egyébként nem bonyolult, csak bele kell rázódni. Mindig, minden nyomtatványon ott van, hogy mit kell csinálni, ha nem érted, olvasd el újra, figyelmesebben.

2012. aug. 2. 08:49
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen, valóban a szüleim intézték a dolgokat eddig+ Erdélyből jövök, így nem sok hivatalos magyar nyelvű dokumentummal futottam össze ezidáig. Egyébként nem azt mondtam, hogy nem értem, csak azt, hogy bonyolult.(-így első ránézésre)
2012. aug. 2. 10:46
 9/13 anonim ***** válasza:

Azt, hogy nem érted, nem arra értettem, hogy... ááá mindegy, érted, hogy értem, nem? :D Én a banki papírokat nem értem sokszor, pedig magyarul van, de a lényeget kihámozni belőle, na az művészet :) Vagy jogászul érteni, szintén nem könnyű, ha az ember először fut bele :)

De gondolj arra, hogy valószínűleg nálad sokkal hülyébbek is sikerrel megoldották már ezeket a dolgokat, neked is menni fog.

2012. aug. 2. 15:36
 10/13 anonim válasza:

Ne aggodj, én sem értek pár dolgot, pedig nem vagyok buta ember s magam szoktam intézni a hivatalos ügyeket is!

Keress csoporttársakat, s együtt beszéljétek meg :D

Együtt menni fog!

2012. aug. 7. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!