Golyak! Mar ti is kivancsiak vagytok az egyetemi eletre, varjatok mar?
Figyelt kérdés
Es ki hova,milyen szakra megy? :D
18/L
2012. aug. 1. 17:28
1/7 anonim válasza:
Én még csak jövôre érettsegizek, de már nagyon várom a fôiskolát. Kb annyira, mintha én is most kezdeném. De tudom, hogy a következô év hamsr elszalad és mire észbekapok már fôsulis leszek. 18/f
2/7 anonim válasza:
Én gólya vagyok és "sajnos" másodszor. :D Hát nem akarok senkit elkeseríteni, de az első ZH után elkezd majd lankadni a lelkesedés... amikor rájössz, hogy két hét tanulás és gyakorlás nem volt elég egy ketteshez. :D Ne csak várjátok, készüljetek is rá (magyarul megmondva kezdjétek el az anyagot, vagy alapozzatok rá) Ez egy jó tanács volt.
3/7 anonim válasza:
:D Én is úgy vagyok vele, mint az első válaszoló.
Te hova mész, kérdező?
18/L
4/7 A kérdező kommentje:
Nyugat-M.o-i Egyetem,Kozgazd.tud.kar:) gazdalkodas es menedzsm.:)
2012. aug. 1. 18:26
5/7 anonim válasza:
PTE-ÁJK jogász szak és annyira várom már! A másodszor is gólyaként írónak pedig üzenem,hogy csak a saját nevében tegyen értelmetlen kijelentéseket ;)
6/7 anonim válasza:
A második válaszoló korántsem tett értelmetlen kijelentést, csak próbálta felhívni rá a figyelmet, hogy ez már nem középiskola, ahol névről ismernek és egy-két órás tanulás elég az ötöshöz. Sajnos nem kevés igazság van abban amit leírt, néha tényleg még a kettesért is keményen meg kell dolgozni.
7/7 anonim válasza:
Én is NYME,csak Erdőmérnöki kar erdőmérnök :)
Kíváncsi vagyok a "balekhétre" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!