Így lehetek gyógyszerész?
Most voltam 9.-es, és kémiából év végén 4-es lettem. Félévkor 5-ös voltam, év végi átlagom 4,2 volt. Általánosban 5-ös voltam belőle. Év végén azért is lettem négyes, mert 2.félévre nagyon lazára vettem a tanulást, meg sokszor is voltam beteg, és nehezen tudtam bepótolni a sok anyagot. Meg a kémiatanárunk sem a legjobb, rosszul tanít, az osztályban összesen 1 kitűnő lett kémiából, és kb 2-3db 4-es.. Érdekel a kémia, a gyógyszerész szak. Így még mehetek gyógyszerészetire, ha most 10.-ben komolyan veszem a tanulást, felhozom a kémiát 5-ösre? Vagy ne is álmodozzak erről? Mert hallottam/olvastam, hogy a gyógyszerészetin nagyon durva a kémia.. Ez igaz? Fakultációnak a kémia mellett a biosz kell? Ezekből emelt szinten kell érettségizni?
16/L
A 9-10. évfolyam nem számít bele a felvételibe, de az ért tanulj, mert kellenek az alapok (illetve az utolsó két tanult félév számít, de lehet az érettségi pontot is kétszerezni.)
Csinálj nyelvvizsgát, tanulj és nem lesz gond:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!