Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kollegium! Mit vigyunk, es...

Kollegium! Mit vigyunk, es mit ne?

Figyelt kérdés

6 nap mulva meghuzzak a ponthatarokat, es hamarosan postazasra kerulnek a kollegiumi jelentkezesrol szolo ertesitok is. Arra gondoltam, ide gyujthetnenk azokat a dolgokat, amiket mindenkeppen (vagy semmikeppen nem) erdemes magunkkal vinni.

Tudom, hogy minden egyetem kolija mas es mas, de azert nagy vonalakban megegyezhetnek a szuksegletek, raadasul bizom benne, hogy betevednek ide jelenlegi/egykori kolisok, akik informaciokkal tudnak szolgalni.

Tovabba mindenki mas, aki ugy erzi, tud hasznos tanacsot adni, jojjon, es tegye meg! :)

Kerdezni is lehet, en pl. arra lennek kivancsi, hogy agynemuhuzatot kell-e nekunk vinni, valamint mi a helyzet a fozeshez szukseges kellekekkel (edenyek)? Egyaltalan, ajanlatos hasznalni a kolis konyhat? Nem zavaro, hogy az egesz emelet latja, mit alkotsz? En tudok fozni, de ilyen teren megis kicsit szemermes vagyok. :D

2009. júl. 17. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindent vigyél, amit hosszabb nyaralás alkalmával is vinnél magaddal. Plusz ágyneműt is, párnádat is, hátha kényelmetlen a kolis. Vannak helyek ahol függöny sincs, és magadnak kell vinni:) de ezt majd látod ott... Nekem olyan szobám volt, amihez járt konyha is (3 szoba +1 konyha). Nekünk kellett vinni minden szükséges felszerelést, ha főzni akartunk. És nem volt zavaro hogy a másik két szobából látták, mit csinálok. Tv, dvd lejátszó, laptop, kismagnó, mikró ez mind hasznos. ventilátor ha meleg van, olajradiátor, ha hideg.
2009. júl. 17. 16:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a tesóm koleszos.

Ágynemű kell.

Nálunk a tesómnak vett anyu 2 lábast + saját tányért, evőeszközöket (habár hozzáteszem ritkán főz, mer olcsóbban megússza a menzán).

Amúgy csak azt vigyél amit tényleg egy nyaraláshoz is vinnél, semmi felesleges cucc nem kell.

2009. júl. 17. 16:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Sok helyen nem nézik jó szemmel, ha elektromos eszközöket pl. hajszárítót és ventilátort üzemeltetsz a szobában, mert az extra villanyszámla.

A kollégiumokban szokott lenni egy belső hálózat, amin több vagonra való film van, úgyhogy a DVD-idet hagy otthon. :D

Azt viszont előre mondom, hogy cserébe fájlcserélőt nem lehet használni kollégiumból.

2009. júl. 25. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!