Kollegium! Mit vigyunk, es mit ne?
6 nap mulva meghuzzak a ponthatarokat, es hamarosan postazasra kerulnek a kollegiumi jelentkezesrol szolo ertesitok is. Arra gondoltam, ide gyujthetnenk azokat a dolgokat, amiket mindenkeppen (vagy semmikeppen nem) erdemes magunkkal vinni.
Tudom, hogy minden egyetem kolija mas es mas, de azert nagy vonalakban megegyezhetnek a szuksegletek, raadasul bizom benne, hogy betevednek ide jelenlegi/egykori kolisok, akik informaciokkal tudnak szolgalni.
Tovabba mindenki mas, aki ugy erzi, tud hasznos tanacsot adni, jojjon, es tegye meg! :)
Kerdezni is lehet, en pl. arra lennek kivancsi, hogy agynemuhuzatot kell-e nekunk vinni, valamint mi a helyzet a fozeshez szukseges kellekekkel (edenyek)? Egyaltalan, ajanlatos hasznalni a kolis konyhat? Nem zavaro, hogy az egesz emelet latja, mit alkotsz? En tudok fozni, de ilyen teren megis kicsit szemermes vagyok. :D
Nekem a tesóm koleszos.
Ágynemű kell.
Nálunk a tesómnak vett anyu 2 lábast + saját tányért, evőeszközöket (habár hozzáteszem ritkán főz, mer olcsóbban megússza a menzán).
Amúgy csak azt vigyél amit tényleg egy nyaraláshoz is vinnél, semmi felesleges cucc nem kell.
Sok helyen nem nézik jó szemmel, ha elektromos eszközöket pl. hajszárítót és ventilátort üzemeltetsz a szobában, mert az extra villanyszámla.
A kollégiumokban szokott lenni egy belső hálózat, amin több vagonra való film van, úgyhogy a DVD-idet hagy otthon. :D
Azt viszont előre mondom, hogy cserébe fájlcserélőt nem lehet használni kollégiumból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!