Ha valaki vadasparkban, állatkertben akar dolgozni, akkor milyen iskolát kell elvégeznie?
Figyelt kérdés
Már kerestem állatokkal kapcsolatos munkát,de csak tenyésztői munka van mindenhol...van egyáltalán valami iskola a vadasparkos,állatkertes munkához?ha nincs,akkor mi alapján döntik el,hogy kit vesznek fel?
Komoly válaszokat!
2012. júl. 30. 19:45
1/3 anonim válasza:
én állatgondozó sráccal beszélgettem, ő tényleg csak a legalapvetőbb dolgokat látta el a helyi vasasparkban, mint etetés, meg az ürülék összeszedése, a terület rendben tartása stb, viszont szerette amit csinált. Azt mondta elővégzettség nem szükséges, viszont ha felvesznek, akkor kell valami belső tanfolyamot elvégezni, kb. betanítanak... Hogy mi alapján döntik el kit vesznek fel, csak egy tipp, de ez az illető is, meg mások is, akiket látni szoktam a vadasparkba, mind magasabb, jó kiállású, erősebb férfiak. És ugye amikor nagyobb ragadozókkal, állatokkal dolgozik valaki, ez fontos szempont.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. júl. 31. 08:51
3/3 Antispecista válasza:
Szia!
Nem ertem, ha szereted az allatokat miert szeretnel olyan helyen dolgozni ahol eletre rabositjak oket az emberek szorakoztatasa vegett elszakitva oket a termeszetes elohelyukrol...? Legyel allatorvos! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!