Halasztottatok már főiskolán?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy halasztok egy évet..nem örülök neki, de nincs pénzem, hogy fizessem, és itt ahol én lakok nincs munka..Ezért gondoltam arra, hogy halasztok és elmegyek messzebb..Valaki megmonaná mivel jár ha halasztok?2009. júl. 17. 15:46
1/2 anonim válasza:
A férjem már 4 félévet halasztott. Semmivel nem jár. Kitöltött egy kérelmet, majd leadta a tanulmányi osztályon. Ott engedélyezték a halasztást és közölték, hogy 1 év múlva íratkozhat ismét.
2/2 anonim válasza:
kérvényezni kell, de egyre szigorúbban veszik, szóval okosan töltsd ki a papírt, nehogy visszautasítsanak valami indokkal. de ha a pénzre fogod, akkor biztos megadják. Én is halasztottam régebben. Meg is fordul a fejemben néha, hogy ha nem halasztottam volna, akkor már befejezhettem volna a sulit:) Persze a te problémád az más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!