Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Magyar érettségi! Szerintetek...

Magyar érettségi! Szerintetek feltudnám közép szinten húzni gyakorlással, ha most olyan 80% lenne, olyan 95 -+1%-ra?

Figyelt kérdés
Szövegértésbe csak a gyakorlás számít az észen kívül, abból szerintem a 40/38 menne. A szóbelire is csak tanulni kell, az is menne olyan 50/48-49 pontra. Azaz, ahhoz, hogy 94% legyen minimum, el kellene érnem a 54-55 pontot az elemzésben, szóval főként az érdekel, hogy ezen mennyit lehet húzni?
2012. júl. 29. 20:36
 1/6 reptoid ***** válasza:
Segítek: fel tudnám húzni
2012. júl. 29. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem 91% lett, de igazából írásbelire nem is tanultam. (jövőben közöm se lesz a magyarhoz, mint tantárgy). szval ha tanulsz rá simán menni fog.
2012. júl. 29. 20:41
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a biztatást. Nekem kellene a magyar, azért is érdekel.

Remélem menni fog :(

2012. júl. 29. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem 95% lett, az érvelésem hibátlan. a szövegértésre gyakorolj, ott a koncentráció és a tipusfeladatok dobhatnak fel pár pontot, és nagyon alaposan tanulj meg érvelni és elemezni, és akkor mehet simán. egyébként sok függ a fogalmazástól nagyon, olvass sokat.
2012. júl. 29. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért ez nem ilyen egyszerű.

"Szövegértésbe csak a gyakorlás számít az észen kívül, abból szerintem a 40/38 menne. "

Azért az is számít, hogy csak 60 perced van rá. Ideges vagy életed első komoly vizsgája,nagyon be lehet parázni.

"A szóbelire is csak tanulni kell, az is menne olyan 50/48-49 pontra+

Azért szóbelin sok mindenre adnak és vonnak le pontot is pl; határozott hozzá állás, szaknyelv.

Holnap ülj le csináld meg a meghatározott időn belül mondjuk a 2008.-as érettségit. Utána a javító kulccsal javítsd ki és meglátod, hogy menne.

2012. júl. 29. 22:43
 6/6 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ahhoz kellene egy jó tanár is :((

Volt már érettségim, tudom, hogy hogyan működik. Szóban mindig is jó voltam. Nyilván ezt is úgy gondoltam, hogy persze tanulok sokat, meg gyakorlok, és úgy kalkuláltam be, hogy ennyiből menne. Az elemzés/érvelés részétől tartok nagyon :S

2012. júl. 29. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!