Ha jelenleg van hallgatoi jogviszonyom es szeretnek (potfelvetelivel jelentkezni egy masik szakra levelezosnek, akkor azt nyugodtan megtehetem, nem lesz belole problemam?
Hát be is szarnék a röhögéstől, ha így lenne :D
Nyugodtan jelentkezhetsz.
Az alábbi idézetet szeretném a figyelmedbe ajánlani. A téged érintő rész: "a meghirdetett képzések kizárólag önköltséges formában indulnak"
Ráadásul a mostani meghirdetett szakok között nem leltem a tan kapuját:) 2013 februárig szerintem kénytelen leszel várni ezzel.:(
"Pótfelvételi 2012
2012.07.27
A pótfelvételi során azok is bejuthatnak a szeptemberben induló képzésekre, akiket egyetlen megjelölt képzésre sem vettek fel a július 24-én zárult általános eljárásban, vagy nem is jelentkeztek. A pótfelvételiben csak egy helyre lehet jelentkezni, a határidő: 2012. augusztus 10.
A 2012. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárás keretében már csak egy helyet lehet megjelölni (csak egy felsőoktatási intézménybe és csak egy képzésre), a meghirdetett képzések kizárólag önköltséges formában indulnak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!