Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan van felosztva a 30 óra...

Hogyan van felosztva a 30 óra vezetés?

Figyelt kérdés
Előre is köszi!
2012. júl. 27. 22:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Felosztva?
2012. júl. 27. 22:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Mire lenne felosztva? Addig jársz vezetni, amig eléred a 30 órát.
2012. júl. 27. 22:17
 3/9 anonim ***** válasza:
város autópálya főút minden szar
2012. júl. 27. 22:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Hogyne, papíron.. A valóságban meg örülhetsz, ha a pár bevett vizsgaútvonal begyakorlásán, meg az oktatód Tescoba meg hasonló helyekre taxizásán kívül mást is csinálsz a 30 órában.
2012. júl. 27. 22:35
 5/9 anonim ***** válasza:
ja ne várd hogy majd pontosan meglesznek ezek a dolgok
2012. júl. 27. 22:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Úgy volt, hogy 9 óra rutin vezetés + 1 vizsga, utána 19 óra forgalmi vezetés + 1 vizsga, és az is föl van osztva, hogy városi vezetés, városon kvüli vezetés, éjszakai vezetés, vezetés autópályán, stb., de ez nem így megy, úgy, ott és annyit vezetsz (jobb esetben), amennyit kell.
2012. júl. 27. 23:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi az infókat!
2012. júl. 27. 23:56
 8/9 anonim ***** válasza:
én pesten csak a városban vezettem... meg smemi éjszakai vezetés meg autópálya, városon kívüli vezetés... pest nagy város...a városon belül is el lehet 2órákat vezetgetni....
2012. júl. 28. 13:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Így van, pont erre céloztam. Én is Pesten tanultam, nekem az egyetlen extrább az az volt, hogy egyszer átmentünk Budára "hegyvidéki" vezetés címén. Mondjuk az még hasznos is volt. Mert pl. az autópályán vezetés nem tudom, miért kéne, hogy legyen külön. Ott a legegyszerűbb vezetni.. Annál már sokkal trükkösebb egy zsúfolt belvárosi rész, vagy egy külvárosi tele jobbkezes utcákkal, ezeket kell begyakorolni. És nem árt ősszel vagy télen csinálni, hogy biztos legyen benne esős-havas alkalom, mert az is plusz tapasztalat.
2012. júl. 28. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!