Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van budapesten olyan egyetemi...

Van budapesten olyan egyetemi kollégium, ami 2 ágyas és szobánként van internetkapcsolat, esetleg még fürdő is?

Figyelt kérdés
Ha igen, vagy ha hasonló fullos egyetemi koleszt tudtok akkor írjátok már le a nevét légyszives :)

2012. júl. 26. 14:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Magánkollégiumok között biztos találsz ilyet :)
2012. júl. 26. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Aztán felébredtél, mert a kezed belelógott a bilibe (mert a wc közös és a folyosó végén van...)

De azért sok sikert!

2012. júl. 26. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Az Óbudai Egyetemen van ilyen:

[link]

[link]

Nagyon fullos, párom ebben a koleszban lakott évekig, a net is elképesztően gyors.

Nem véletlen, hogy mindenki erre a kolira pályázik nálunk, nem hiszem, hogy külsős bekerülhetne, bár én sosem voltam kolis, nem értek ehhez.

Gondoltam belinkelem, mert nem lehetetlen az elképzelés :D

2012. júl. 26. 16:20
 4/4 anonim ***** válasza:

szia :)

BME Kármán Tódor kollégium 1-2 éve lett felújítva ugyan én nem jártam benn de láttam képet 2 ágyas és jó mély szekrények vannak benne + internetkapcsolat is van

szerintem neked megfelelne de ha nem vagy BME-s nemtudom menyire tudsz ott helyet kapni.

2012. júl. 27. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!