Igazolhatok szakmai gyakorlatot?
Van egy weboldalam, ahova jelentkezett egy csajszi szakmai gyakorlatra. Szívesen fogadnám, tudja, hogy nem kap érte pénzt, mégis szeretne írni. 90 órát kellene neki leigazolnom, amit meg is tennék, ha jól végzi a munkáját sőt, szívesen segítenék neki az írást tökéletesíteni és hagynám, hogy betekintsen a melóba, nem csak "lenyúlnám" a cikkeit.
Szóval nem zárnám ki a teendőkből, de hivatalosan én igazolhatom, hogy nálam gyakorlatozott? Internetes újságírásról van szó, én pedig magánszemély vagyok, egyéni adószámmal a hirdetések miatt.
Igen, arra gondoltam én is, hogy megkérem a leányzót, kérdezze meg, hogy így elfogadják-e... Nem akarom, hogy "feleslegesen" dolgozzon és bukjon egy fél évet az egész miatt.
Csak azt hittem, van eleve egy jogszabály, ami ezt meghatározza, de nem találtam semmit az interneten.
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!