Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért lepődnek meg az osztályt...

Miért lepődnek meg az osztálytársaim azon, hogy rendőr szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
Az osztályban csak én szeretnék rendőr lenni, és látszik rajtuk mikor mondom nekik hogy rendőr szeretnék lenni akkor mintha meglepődnének. Miért? 13/F.
2012. júl. 26. 02:29
 1/6 anonim válasza:
100%
Mer a sünöket nemnagyon bírja a köznép.
2012. júl. 26. 03:38
 2/6 anonim válasza:
80%
Azért,mert a rendőrség megbecsülése 0. És nem ok nélkül.
2012. júl. 26. 08:34
 3/6 anonim válasza:
37%

2/3-asnak üzenem a "nem ok nélkül" válaszára: De ha baj van jó őket hívni nem,b.zd meg??!!

Kedves kérdező:Én így jártam a fodrászattal mint te,minden o-társam lesett nagyokat (mert hát ők fősulira akarnak menni.)Na ebből az lett,hogy én azóta külön élek a párommal, a saját lábamon állok,szeretnek,megbecsülnek a vendégeim,elismert vagyok a szakmámban.A volt osztálytársaim??Felét nem vették fel a fősulira,ha fel is vették őket,rájöttek,nekik mégsem igazán dukál ez a szakma,vki azóta DM-ben dolgozik,utálják a munkájukat,stb,sorolhatnám...Osztálytalálkozón megállapították,hogy nekem a legjobb,mert azt csinálhatom amit szeretek,és még meg is élek belőle,míg ők a mai napig otthon laknak anyuciékkal...Szóval ne szégyelld,hogy mi szeretnél lenni. 25/L

2012. júl. 26. 09:56
 4/6 anonim válasza:
javítás:2/3as helyett 2/4es
2012. júl. 26. 09:57
 5/6 anonim válasza:
Amikor én mondtam az osztályban, hogy katona szeretnék lenni, rám is furcsán néztek, meg röhögtek is egy páran. Nem hitték el hogy sikerül, meg hogy tényleg az akarok lenni, és lám: mégis felvettek. Szerintem semmi baj sincs a rendőri hivatással, elvégre mégis csak ők tartják fenn a rendet, még ha nincs is olyan komoly tekintélyük. De készülj fel rendesen mert a fizikai alkalmassági nem piskóta. Minden esetre öt év alatt rengeteget változhat az ember véleménye arról, hogy mi szeretne lenni, én például 12.-ben jöttem rá, hogy tényleg katona akarok lenni, de még csak tanulok katonának, még nem vagyok az. Azért én támogatom a rendőri hivatást, de még tényleg rengeteg időd van átgondolni. 19/F
2012. júl. 26. 10:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszolóknak köszönöm!!
2012. júl. 26. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!