Érettségi nélkül mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Nyilván egy csomóan azt fogjátok válaszolni, hogy dolgozni. Na igen. Jó lenne. De mellette nyelvvizsgát is akarok, illetve az érettségit megcsinálni. (Emelt nem sikerült.) De például a diákmunkák nem sokat érnek. Meg nincs is értelmes. Milyen választási lehetőségek vannak? Árufeltöltés, stb. Nekem ezek nem fekszenek. Valami jobb munka kellene. Na de visszakanyarodva a kérdéshez: Érettségi nélkül mit lehet csinálni?2012. júl. 25. 19:28
1/5 anonim válasza:
"Árufeltöltés, stb. Nekem ezek nem fekszenek. Valami jobb munka kellene."
A jobb munkához jobb végzettség kell.
Szóval 8. általánossal nem tudom mit lehet csinálni ami jobb.
Érettségivel mehetsz összeszerelőnek gyárba, vagy tovább tanulhatsz.
2/5 anonim válasza:
Szerintem simán lehetnél akár valami miniszter is. :D
3/5 anonim válasza:
8 általánossal ne várj jobb munkát. A jobb munkákhoz manapság nemhogy érettségit, de diplomát kérnek...
4/5 anonim válasza:
8 általánossal szerintem még árufeltöltőnek is necces. Az nem olyan képzettség amivel sok helyre lehet kvalifikálni. Gyári munka 3 műszakban kevesebb, mint minimálbérért. Ezt tudom így elsőre mondani 8 általánosra, mert ismerek ilyen embereket. De egy valamit jegyezz meg! A munka soha sem szégyen! Legyen az bármilyen munka. Tehát ne érezd cikinek ha 'gyagyi' a munkád. Idővel fejlődhetsz és megszerezheted a továbblépéshez szükséges okmányokat. Mindent sorjában és fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!