Szeptembertől a Drégelyvár Oktatási Központ tanulója leszek, mint fogtechnikus. Van olyan, aki ugyanide jön? :-)
Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 17:19
1/15 nekedsenki12345 válasza:
szijaa! én is ide megyek :)
2/15 A kérdező kommentje:
jajj,de jó :-) Legalább egy osztálytársat ismerni fogok. :) Te koleszos leszel?
2012. júl. 27. 12:09
3/15 anonim válasza:
Sziasztok! Én is agyalok rajta beiratkozok csak túl sok rosszat olvasni erröl az oktatási központról! Rá mertek így álldozni 600e-t?
4/15 A kérdező kommentje:
Szia!
Igen, én is elég sok rosszat olvastam róla, viszont vannak ismerőseim akik szerint egy-két szak egész jó.Én azért mertem jelentkezni,mert ingyenesre megyek.(Mivel ez lesz az első okj képzésem gimnázium után.)
2012. júl. 30. 05:58
5/15 nekedsenki12345 válasza:
első vagyok:) igen én koleszos leszek!!! nekem is ingyenes,mert el lesz az első okj-s szakma! :D reméleem jóó lesz :P
6/15 A kérdező kommentje:
:D Hát nagyon remélem,hg jóó lesz!:D
Üziben elküldenéd a neved? Bejelöllek facen..:DD
2012. júl. 31. 09:00
7/15 anonim válasza:
Sziasztok ! És ez nappali vagy esti képzés lenne?
8/15 A kérdező kommentje:
Szia!
Ez nappali képzés, 3 éves.
2012. aug. 1. 11:04
9/15 anonim válasza:
éniséniss!!
dejó, már hárman vagyunk :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!