FFDP kérdése:
Hogyhogy én még mindig nem kaptam értesítést?
Figyelt kérdés
Se SMS-t, se Emailt. Van még sorstársam? 7 ponttal több pontom lett mint a ponthatár, szóval nem idegeskedek, de jó lenne ha nem feledkeznének el rólam :D Írjak valakiknek levelet? Ezt is az Educatio intézi?2012. júl. 25. 13:20
1/4 reptoid válasza:
Majd kapsz egy határozatot arról, hogy hová vettek fel (vagy esetleg nem). Azzal, hogy most küldenek (nem küldenek) neked egy nem hivatalos smst, se előrébb, se hátrébb nem leszel. A papír a lényeg, amit majd megkapsz. Amíg azt kézbe nem kapod, úgyse tudsz semmit se csinálni, még ha esetleg valami gond is lenne.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem. De akkor nincs összefüggés az SMS amit kapok (azt az Educatio küldi?) és a Corvinus (ide vettek fel) levele között amit majd küldenek, igaz?
2012. júl. 25. 15:46
3/4 reptoid válasza:
Semmi.
Egyébként nem csak a corvinustól, hanem az oktatási hivataltól is kapsz majd 1-1 határozatot. Őrizd meg mind a kettőt, legalább az egyikre szükség lesz majd beiratkozáskor. Hogy melyikre, azt ne kérdezd, régen volt már :D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2012. júl. 26. 07:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!