Mi értelme van TTK - földrajz szakra jelentkezni?
Figyelt kérdés
Utána mit lehet vele kezdeni?2012. júl. 25. 10:31
11/19 A kérdező kommentje:
És külföldön majd magyarokat fognak alkalmazni a magyar diplomájukkal.
2012. júl. 25. 11:46
12/19 anonim válasza:
és igen, elég sok magyart alkalmaznak külföldön magyar diplomával.
13/19 A kérdező kommentje:
Én nem idén felvételizek, "hülye barom", csak nem értettem a motivációt.
2012. júl. 25. 12:08
14/19 anonim válasza:
mit nem értesz ezen? földrajzból vagyok a legjobb, imádom a földrajzot... olyan dolgot kellett választanom, amit szeretnék csinálni egész életem során. menjek el villamosmérnöknek, amikor utálom a fizikát?
15/19 anonim válasza:
tisztában vagyok vele, hogy nem fog értem 15 cég versengeni az államvizsga előtt, de azért el lehet vele helyezkedni.
16/19 A kérdező kommentje:
Őőő, én múlt időben írtam: "nem érteTTEM a motivációt". (=Tehát most már értem.)
2012. júl. 25. 12:18
17/19 anonim válasza:
59%-osnak szerintem csak savanyú a szőlő, mert őt nem veszik fel soha sehova:D De így kívülállóként egyből lejön, hogy fingja sincs a témáról, esetleg az, amit itt gyk-n olvasott (amiből fele nem is szokott igaz lenni).
Kérdező: Jól el tud helyezkedni a földrajzzal. A TTIK szakokat kevesen végzik el, mert k.rva nehéz (mondjuk a föci pont a legkönnyebb ttik-s szak). Bátyám még el sem végezte, máris van már munkája. Egy másik barátomnak is simán lett még végzés elött, és most MSC mellett ott dolgozik. Szóval 59%, milyen érzés, hogy így beégtél?:)
18/19 anonim válasza:
" Bátyám még el sem végezte, máris van már munkája. Egy másik barátomnak is simán lett még végzés elött"
Konkrétan hol? :)
19/19 anonim válasza:
Konkrétan 'xy (városnév) Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalnál' a Főépítészi osztályon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!