Művészeti szakokra és kell az érettségi pont?
Figyelt kérdés
Én idén nem jelentkeztem de úgy tudtam eddig h pl fotográfiára nem kell az érettségi pont hanem csak az alkalmasságin kell megfelelni.Valaki tud erről valamit?2012. júl. 24. 20:43
1/9 anonim válasza:
művészeti szakoknál máshogy működik a pontozás.
2/9 A kérdező kommentje:
oksi,köszi
2012. júl. 25. 10:10
3/9 anonim válasza:
a művészeti szakoknál az érettségi pontjaidat le se szarják, alkalmassági és gyakorlati vizsga van, amik nagyon nehezek. nem mindig jutnak be a jelentkezők elsőre, a MoME-n sokszor van, hogy valaki 3.-4. alkalomra jut csak be. nem feltétlenül a képzetlenség miatt.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ezzel tisztában vagyok h az alkalmassági nagyon nehéz és csak kevés ember jut be:(
A válaszokat köszönöm
2012. júl. 27. 09:54
5/9 anonim válasza:
Az ilyen egyetemeknél ha nem vesznek fel meny Okjra (fotográfia Okj) és 2 év mulva próbáld meg újra mert az okj val is képződsz. De van h az egyetem indít ilyen hasonlót. Arra mkndenféleképpen jelentkez.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen most okj-ra megyek aztán majd ha annak vége azért megpróbálom az egyetemi jelentkezést is
Köszi.
2012. aug. 5. 09:40
7/9 anonim válasza:
Ha a Momera akarsz menni akkor próbálkoz meg ezzel: [link]
De ott van még Kaposvári Egytemen( azt mondják jó a fotográfia szakja)
És még a BKF.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2012. aug. 6. 13:21
9/9 anonim válasza:
Ha van kerdesed nyugotan irj privatot:) elozo vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!