Melyik tárgyból a legjobb előrehozott érettségit tenni?
Figyelt kérdés
Én szeptembertől a földrajzot fogom felvenni emelt szinten és abból szeretnék majd előrehozott érettségit tenni. Szerintetek jól döntöttem? Vagy van esetleg könnyebb tárgy ami jobb lenne... Ti mit választottatok? És amúgy nagyon nehéz az előrehozott?
Legyetek szívesek segítsetek, már előre félek h mi lesz...
a földrajz érettségi nagyon könnyű, ha készülsz rá egy kicsit.
2012. júl. 22. 14:09
2/11 A kérdező kommentje:
Hát eddig is 4-es 5-ös voltam belőle, de idén lecsúsztam 3-asra, így is van esélyem h minimum 4-esre le tudom tenni...
Amúgy sokat fogok készülni mert a vaktérképek nemigazán mennek...
Amúgy köszi...
2012. júl. 22. 14:13
3/11 anonim válasza:
Igen, a földrajz érettségi nagyon könnyű, de csak közép szinten. Emelt szinten az érettségik nehezeket mindeből, ott már nem az a célja az embernek, hogy csak átmenjek 2-essel. Viszont nem tudom milyen jó vagy belőle, milyen szinten tanulod, mennyire érdekel, tehát nem tudom, h neked jó-e az előrehozott érettségi vagy sem. De biztos könnyebb, mint biológiából vagy informatikából )ahol pl. programozni kell stb)
2012. júl. 22. 14:13
4/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszi, amúgy is csak középszinten szeretném letenni, a tárgyhoz meg annyit, hogy ha készülök akkor tudni fogom, a tanárt is szeretem... úgyhogy csak a nehézségére voltam kíváncsi, mert megnéztem a tavai meg azelőtti érettségi teszteket és hát... csak néztem egy nagyod, de ezek szerint csak készülni kell rá és akkor jó... :)
2012. júl. 22. 14:15
5/11 anonim válasza:
Tökéletesen választottál! Én idén tettem előre hozottat földrajzból. / Nem akartam, nem vagyok jó tanuló, elvesztettem egy fogadást és ez volt a "bünti" (tudom hülyeség ilyennel fogadni...)/ Szakközépbe járok, tehát idén kezdődött a föci az is szakmai (szal nem azt tanultuk ami az érettségire kell), nem jártam semmilyen előkészítőre vagy magántanárhoz, utálom a föcit, nem érdekel általánosba is 2-es voltam... Ennek ellenére 82%-os föci érettségit tettem ( a szóbelem rizsáztam valamit azt se tudom,hogy milyen tételt húztam xD...)
Szóval ha még tanulsz is rá akkor simán megvan! :) Hajrá!
Habár az emeltről nem tudok nyilatkozni... (én természetesen közepet csináltam.)
2012. júl. 22. 14:25
6/11 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet főleg, ez erre viszonylag könnyebben feltudsz készülni a rendes tárgyak mellett mert most még a 12. es anyagot fogjátok venni úgy is így ez mellett szerintem tökéletes. És a tavaszi érettségire meg egy tárggyal kevesebbet kell tanulnod ami azért nem egy rossz dolog főleg akkor.
2012. júl. 22. 14:34
7/11 anonim válasza:
én csináltam közepet és emeltet is, a közép gyerekjáték, ha kicsit foglalkozol vele, az emeltre azért már jóval többet kell készülni, de az se lehetetlen.
2012. júl. 22. 14:37
8/11 reptoid válasza:
Még szerencse, hogy most már csak nyelvből vagy informatikából lehet előrehozott érettségit tenni.
2012. júl. 22. 14:42
9/11 anonim válasza:
Én két idegennyelvből tettem előrehozottat, és nem bántam meg, jövőre már csak a 3 főtárgy lesz. :)
2012. júl. 22. 18:46
10/11 quevilly válasza:
8/9-nek 2014 januárjától lehet csak idegen nyelvekből és informatikából előrehozottat letenni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!