Ha BME VIK, akkor koleszba mennyi esélyem van bejutni? .
Félárva vagyok, 1 középiskolás asztmás testvérrel, az egy főre jutó nettó jövedelem olyan 70 ezer körül mozog családi pótlékkal árvaellátással és mindennel együtt(azaz ezzel bizony nem szerzek a rendszer szerint sok pontot, annak ellenére hogy ebből még így is csak kölcsönökkel lehet megélni... albival meg szinte sehogy)...
Ezek mellett kb 70 km-re lakom légvonalban Budapesttől, de a bejárás megoldhatatlan...
Azt olvastam pár helyen, hogy aki normálisan kitölti a felvételi adatlapokat azt felveszik, de ahogy én számolgatom a pontjaimat... ennek nem hiszek annyira. Idén 300 gólyát vesznek fel koleszba.
Mik a tapasztalatok? Szerintetek esélyeim a bejutásra ha bme-re vesznek fel?
napi annyi óra buszozás/vonatozás h ha délután van órám akkor 10-11 körül érnék haza... HA lenne akkor még busz... pár ismerősöm jár erről pestre, és ők sem tudták megoldani sehogy...
de most nem ez a fő, hanem hogy fel-e vesznek koleszba!
"fel-e vesznek koleszba"
nemááár! :D inkább "felvesznek-e", nem? :)
nem véletlenül megyek mérnökinfóra :)
egyébként meg csak ezt nézem be nyelvtanilag mindig gépelés közben... valahogy jobban kézre áll, de így is megérti mindenki
egyébként csak az értelmezés megkönnyítése miatt:
A 70 km-t légvonalban értettem, egyébként sokkal több.
"Azt olvastam pár helyen, hogy aki normálisan kitölti a felvételi adatlapokat azt felveszik"
Tavaly egészen biztosan így volt. Aki hiánytalanul leadott minden papírt és igazolást azt akkor is felvették, ha mínuszban voltak a pontjai. Ha idén is kb. annyi embert vesznek fel mint tavaly, akkor ez várhatóan nem fog változni.
Ma írtam emailt is, és a válasz alapján már én is sejtem.
Emellett köszönöm szépen, hogy válaszoltál, így kicsit megnyugodtam végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!