Másnak is irreálisan alacsony pontszámot irtak ki FELVI-n?
Figyelt kérdés
felvi2012. júl. 19. 15:25
1/4 anonim válasza:
felvi-n is írták, h a papírjaid feldolgozottságának megfelelő pontszám van feltüntetve. ergo ha van olyan papír ami még nincs feldolgozva akk alacsony pontszám lesz nálad látható. 23.án is még dolgoznak fel papírokat, szval ez nőni fog.
ha az összes adat fel van dolgozva akk kérj felülvizsgálatot.
2/4 anonim válasza:
Igen, részben. Feldolgozás alatt vagyok még, bár érdekes, hogy a felülvizsgálati kérelemnek 20-a a határideje és még nem tudom a pluszpontokat. Lehet, hogy nem jól olvastam volna el a tájékoztatót...:)
3/4 A kérdező kommentje:
köszi, de értettem h a pontszám mondjuk jó, csak a felvire rosszul irták ki, pl 380 helyett 300 at...
2012. júl. 19. 15:37
4/4 anonim válasza:
csak ezzel vigyázz mert ők az alapján fognak felvenni. lehet hibás pontszám, de ha nem szólsz akk hibás is marad. és pl 380 pont helyett azt fogják nézni h neked 300 van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!