Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikor jelentkezzek koliba?...

Mikor jelentkezzek koliba? Van esély, hogy bejutok?

Figyelt kérdés
1 évet passzívként töltöttem el az egyetemen, ezért kérdezem. Érdeklődjek az egyetemnél telefonon, vagy van valami időpont nagy általánosságban erről? Sosem voltam még kolis, albérletet elfogadható árban nem hiszem, hogy találok, és lecsúszni nem akarok a koliról sem. Az egyetem és a város között, ahol élek, kb 450 500km van, van esély hogy simán felvesznek, vagy ez nem ettől függ? Ha van valami fontos dolog ezzel kapcsolatban, kérlek írjátok le, mert semmit nem tudok erről az egészről. Köszönöm előre is a segítő válaszokat!
2009. júl. 14. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Sürgősen érdeklődj, mert lehet, hogy már le is késtél a határidőről! Az egyetemen tájékoztatnak. Telefonálj!
2009. júl. 14. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem már elkéstél, legalábbis nálunk már rég le kellett adni a papírt. De lehet, hogy kivételt tesznek. Kérdezd meg telefonon, hogy mi a teendő. Attól is függ, hogy kapsz-e kolit, hogy mennyit keresnek a szüleid, elváltak-e vagy sem, hány tesód van... tehát mennyi az egy főre jutó jövedelem. Nálunk számít az is, hogy van-e valami betegsége az illetőnek, és persze az is számít, hogy mennyi a suli és a lakóhely közötti távolság.
2009. júl. 14. 13:25
 3/4 A kérdező kommentje:
fú, köszi.
2009. júl. 15. 00:32
 4/4 A kérdező kommentje:
egyébként tavaly, amikor felvettek, július végén - augusztus elején küldték a kolis papírokat. ezek szerint már most intézni kéne? durva.
2009. júl. 15. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!