Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Én egy 12 éves lány vagyok,...

Én egy 12 éves lány vagyok, és kéne egy kis pénz. Nem tudtok olyan helyet, ahol nyári munkát tudok találni? Kb. egész naposra gondolok.

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 12:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, hivatalosan csak 16éves kor felett dolgozhatsz diák munkát..esetleg kérdezd körbe a szomszédokat egy kis pénzért, hogy leviszed megsétáltatni a kutyáját, lenyírod a füvét stb..
2009. júl. 14. 12:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó tudom, de pl. szórólapozhatok, egy boltba segíthetek, és különben a szomszédnál le van nyírva a fű, és nincsen kutyájuk
2009. júl. 15. 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,h a mostani helyzetben bárki bevállalná azt ,h egy kiskorút foglalkoztasson illegálisan. Csak az ismeretségi körödben tudsz körbe nézni,mert máshol nem foglalkoztathatna, még szórólapozni sem.
2009. júl. 15. 22:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Tévedsz, drága. Pénztáros 18 év felett lehetsz például, árufeltöltőnek meg nyilván olyat vesznek fel, akit bárhová beoszthatnak, és a legtöbb szórólapozás is 18 év felettieknek szól. Nem mellesleg nem is dolgozhatnál egész nap. Én a helyedben kicsit utánanéznék a dolgoknak, mert nagyon csúnyán átvághatnak, ha ilyen alap dolgokkal nem vagy tisztában.
2009. júl. 22. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!