Ki izgul már a ponthatárok miatt?
Figyelt kérdés
Én már nagyon várom. Nektek hány pontotok van és hova jelentkeztetek?2012. júl. 17. 20:44
42/73 anonim válasza:
Azért faszán pontozzátok az embereket. Aki a kérdésre válaszol, és nem offol, az le lesz pontozva, és aki meg olyat ír, aminek köze nincs hozzá, az meg fel lesz pontozva.
5. voltam.
43/73 reptoid válasza:
Akinek sok pontja van, az reflexből kapja a piros pacsit...
44/73 anonim válasza:
mert irigyek ès azzal palástolják hogy szidjàk azokat hogy miért dicsekednek
45/73 anonim válasza:
12:46 Mond már meg, h mégis mire lennénk irigyek, mikor már rég egyetemre járunk?
46/73 reptoid válasza:
Mondjuk azon a tényen ez nem változtat, hogy akkor a kedves egyetemisták lepontozzák a leendő ((vagy már egyben volt) egyetemistákat, mert sok pontjuk van. Volt itt olyan, akinek sok pontja volt, még csak félre érthető sem volt, aztán mégis le lett szavazva.
47/73 anonim válasza:
443 pont. 2. helyen DE-Szlavisztika, de remélem felvesznek az ELTE-re :)
48/73 anonim válasza:
13:21 Még mindig nem fogtad fel látom -.-" Nőlj fel, aztán pampogj itt
49/73 anonim válasza:
szerintem álljatok le a veszekedéssel mertvnagyon gáz
50/73 anonim válasza:
Ki veszekedik itt édesfiam? Te próbálkozol itt az észosztással, meg a kombinálással, de elég gyengén nyomod haver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!