Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van valami közös az andragógia...

Van valami közös az andragógia és a pszichológia között?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm a SZIE-n andragógiára jár Jászberénybe, és azt mondja, hogy pszichológiát tanul. Ez lehetséges? Létezik ilyen?
2012. júl. 11. 12:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van egy hasonló ismerőse. Aki sokszor azt sem tudja mit beszél csak az a lényeg, hogy felvágjon.
2012. júl. 11. 22:42
 12/15 A kérdező kommentje:
De ez nála kóros. Mindig van valamilyen külföldi vagy valami extra helyes barátja/pasija, aki pont akkor hal mielőtt megismernénk.
2012. júl. 11. 23:25
 13/15 anonim ***** válasza:
1. A pszichológia büfészak, aha... elnézést, Ön hülye?
2012. szept. 3. 06:28
 14/15 anonim válasza:

Egyszerűen imádom az ilyen témáról semmit nem tudó,okoskodó embereket :)

Kedves Kérdező!

Az andragógiának nagyon sok köze van a pszichológiához.Az alapja az egésznek,és az ismerete elengedhetetlen a szakmához. Éppen ezért nagyon keményen tanítják szinte minden félévben.És igen,főleg gyerekpszichológiát,mivel az emberre gyerekként hatnak legjobban a dolgok és ez van kihatással az életére.

Nem mondom hogy a barátnőd mindenben igazat mond,de ezek tények!

2013. febr. 21. 22:38
 15/15 A kérdező kommentje:

Remélem az "okoskodós" részt nem rólam írtad; úgy érzem nem írtam semmi ilyesmit.

Azt, amit írtál, nem tudtam. Van egy barátnőm, aki a Kodolányira jár, és szintén andragógiát tanul, de azt mondta, hogy semmi pszichológiát nem tanulnak; ezek szerint nem ugyanazt tanítják mindenhol. Erre voltam kíváncsi. Köszönöm a válaszod. :)

2013. febr. 22. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!