Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ma éjfélig már nem bírom...

Ma éjfélig már nem bírom feltölteni a regisztrációs levelet felvi.hu-ra. Ebből lehet baj? :/

Figyelt kérdés

Kiküldték ugye nekem postán,de csak még most vettem észre,hogy azt is fel kell tölteni...:O

Viszont,nincsen scannalő gépem,a szomszéd városban szoktam scannal-tetni ,de az az internet kávézó ma már bezárt...:(

2012. júl. 10. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Van digitális fényképezőgéped?

Ha igen rajta. Jól megvilágított helyen lefotózod és már küldöd is be!

Amúgy igen a határidők jogvesztőek.

Több százezer ember jelentkezik felsőoktatásba képzeld ha mindenkivel kivételeznének mert neki nincs scannere neki nincs papírja neki a nyomtató fogyott ki neki meg tolla nem volt :)

Jövő ilyenkorra sem lennének ponthatárok ha mindenkire várna a rendszer.

2012. júl. 10. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
de azt a rohadt reg. levelet nem is kell feltölteni, azt ott megtekintheted, fent van, nem kell vele csinálni semmit
2012. júl. 10. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt nem kell feltöltened !!! Az már fent van. Menj rá arra a kis ikonra, ami a regisztrációs levél mellett van és ott akár le tudod tölteni, meg tudod nézni. Tehát már fent van!
2012. júl. 10. 21:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Jaj tényleg!:) Bocsi,igazatok van.

Viszont az orvosi dokumentumaimat is ma töltöttem fel,és tudom,hogy ezt is már vagy ezren kérdezték,de még nem azt írja ki nekem,hogy feldolgozva ,hanem csak továbbítva feldolgozásra.

köszi előre is !

2012. júl. 10. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Megitn csak azt tudom mondani, hogy többszázezer társad tölt fel dokumentumokat az elmúlt napokban, azt egyesével ellenőrizni kell, kézzel. Ne várd, hogy 1 órán belül feldolgozott lesz :) Majd 1-2 hét múlva...

Te leadtad, részedről feladat teljesítve, nyár van pihenj :P

2012. júl. 10. 22:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Ja,igen,na erre voltam én is kíváncsi,hogy tulajdonképpen én leadtam,úgyhogy elvileg csak ok lesz.

Köszönöm szépen! Jó vakációt neked is!:)

2012. júl. 10. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!