Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik autós iskolák a legjobbak?

Melyik autós iskolák a legjobbak?

Figyelt kérdés
Budapesten keresek olcsó, korrekt, megbizható autós iskolát természetesen minnél rövidebb oktatási idővel. Mik a tapasztaalaitok? Hova érdemes beiratkozni?

2012. júl. 9. 05:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Általában ami olcsó, az nem jó. A túl olcsó ár azt jelenti, hogy valamilyen egyéb módon megpróbálják behozni az elengedett összegeket. És az miért természetes, hogy minél rövidebb képzési idővel?

Ahol én tanultam és nagyon korrektek voltak az a 11. kerületben van: Maczi suli a neve. Nem, nem a legolcsóbb a piacon, de nincsenek apróbetűs részek, nincs lehúzás, a tanuló kihasználása. Van viszont nagyon korrekt gyakorlati oktató, aki nem idegbajoskodik veled, hanem normálisan megtanít vezetni.

2012. júl. 9. 12:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszod, mindenképpen megnézem!
2012. júl. 10. 16:58
 3/4 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok épp,keresgélem az "igazii" a neten, és valamelyik nap erre bukkantam, gondoltam megosztom veled is, mert jó lenne ingyen megúszni a költségeket!:D Én megpróbálom! [link]
2012. júl. 11. 11:05
 4/4 anonim válasza:

[link]

Éva nagyon korrekt, megszeretteti veled a vezetést.

Bármilyen időpontban tudsz vezetni, így elég gyorsan végezhetsz.

2012. júl. 17. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!