Hogy megy az érettségi? Valaki írna PONTOS leírást a menetéről?
Figyelt kérdés
Illetve a felvételi?2012. júl. 5. 23:49
1/7 anonim válasza:
Én idén érettségiztem véglegesen, igen egyszerű a dolog, mire vagy kíváncsi? Először van az írásbeli része, ami tantárgytól függően több részből állhat, és változó ideig tart, utána pedig a szóbeli, ha van.
2/7 A kérdező kommentje:
és a szóbeli hogy megy? húzol egy tételt és kidolgozod eg lapra majd felmondod?
2012. júl. 6. 13:41
3/7 anonim válasza:
Ja. Lapra vázlatpontokat írsz, és úgy magyarázol hogy a szemkontaktust tartsd a bizottsággal. Úgyis csinálhatod hogy leírod az egészet és felolvasod, de akkor kevesebb pontszámot kapsz a feleletre.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm. :) amúgy most fogok csak felvételizni, de kíváncsi voltam.
és a felvételi hogy megy? miből is kell majd felvételizni? ott is van szóbeli?
2012. júl. 7. 21:56
5/7 anonim válasza:
nincs külön felvételi, az érettségi számít.
6/7 anonim válasza:
Ha jól értelmezem akkor most mész 9.be?
Nyugi, 4 év alatt 1000 féle képp fognak még változni a dolgok, szóval hiába kérdezed meg most, lehet teljesen más lesz mire oda jutsz.
7/7 A kérdező kommentje:
nem, hetedikes vagyok (voltam). :) azért érdekel a felvételi is, és az érettségi is(tudom, hogy az ég később lesz).
2012. júl. 9. 04:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!