Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Segítene valaki e-felvételiben...

Segítene valaki e-felvételiben (fontos)?

Figyelt kérdés

Szóval, én még februárban postai úton adtam be a jelentkezésemet, de múlt héten regisztráltam felvi.hu-ra, hogy a hiányzó dokumentumokat most interneten töltsem fel. Igen ám, de anyukám önállósította magát és hétfőn föladta őket postán...-.- Hiába mondtam neki, hogy interneten küldöm el. Már be is voltak szkennelve (egyébként ezek az érettségi bizonyítvány és középiskolai bizonyítvány hiányzó oldalai). Azt olvastam, hogy 2 módon viszont nem lehet elküldeni őket, tehát interneten is, meg postán is... Viszont biztosra akarok menni, úgyhogy föl szeretném tölteni interneten is. Lehet ebből baj?

Meg hogy akkor ezeket kell csak küldeni, ugye? Érettségi bizonyítvány, meg bizonyítvány utolsó oldalai?

Most amúgy így néz ki az e-felvim:

[link]

[link]

Az nem baj, hogy a regisztrációs levélnél, meg a jelentkezési lapnál nincs ott a 'Feldolgozva'?

Köszönöm előre is :)

2012. júl. 5. 11:31
 1/1 reptoid ***** válasza:

A reglevél és a jelentkezési lapod azért van ott, hogy nézegethesd őket kedvedre, nincs velük teendő.

Mivel már postán el lett küldve, felesleges feltöltened. Amint beérkezik hozzájuk és elkezdik feldolgozni, úgyis látni fogod majd az interneten. Ha pl július 9. estig nem jelennek meg, hogy feldogozás alatt, vagy feldolgozva az új dokumentumaid, akkor még simán feltöltheted e-felvin.

2012. júl. 5. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!