Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Rossz szakra mentem, mit tegyek?

Rossz szakra mentem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nyolcadik végén már nagyon sürgetett az idő, hogy válasszak milyen szakra akarok menni. Én a számítógép szerelőit választottam, de megbántam, mert én nem reál beálitottságú vagyok. Túl sok a matek és nem is ez a baj, hanem hogy horribilis mennyiségű idétlen képletet kéne megtanuljak, amire nem vagyok képes.

Eredetileg egy kerékpár szervizben szerettem volna dolgozni, kerékpár szerelőként, de ilyen iskola nem volt ahol ezt tanulhattam volna.

Szerintetek, hogy/hol kéne ezt tanuljam, mert az elektronika meg a sok matek nagyon nem megy, bringák terén meg elég sokat tudok.

2012. júl. 4. 22:25
1 2
 11/12 anonim válasza:

miért ne lehetne?

visszalehet

2012. júl. 5. 15:40
 12/12 anonim ***** válasza:
krédező:minek tanultál végül?
2021. okt. 8. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!