Egészségügyi dolgozók? A bejárást nem fizetik sehol a dolgozóknak?
Figyelt kérdés
Bács-Kiskun megyében élek, és szerettem volna Kecskeméten dolgozni, de a bejárást nem fizetik! Máshol is ez van?2012. júl. 4. 20:22
1/5 anonim válasza:
Vhol fizetnek, de nem feltétlen a teljes összeget.
Legalábbis mikor gyakorlaton voltam egy kórházban, akkor az egyik szülésznő pakolgatta ott a buszjegyeit, mert hogy azt elszámolják (vagy részben elszámolják) neki. De ő nem messze lakott, talán 20 km-re.
4/5 anonim válasza:
nekem sem fizetik. szólni nem lehet,mert minden állásra (ami nem orvos),van 50 új jelentkező.. nekem havonta 15ezer csak az utazás vonattal,és még minden nap 20-20 perc séta, plusz ugye az igazodás a "sűrű" járatokhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!