Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » E-felvételi másnak is ilyen?

E-felvételi másnak is ilyen?

Figyelt kérdés

Anno amikor regisztráltam az e-felvételin már előre kérte a rendszer, hogy a jövőben miből fogok érettségizni (másodjára, tanúsítvány formájában). Akkor megjelöltem a számomra lehetséges opciókat, azonban most, amikor fel akarom tölteni az eredményeket, már nem jelzi külön, hogy nekem ilyen dokumentumaim lesznek/vannak. Hanem csak simán feltölthetem a szkennelt változatát az okmányoknak. A nyelvvizsgával szintén ez történt. A német nyelvvizsgámnál még kért azonosító számot, viszont az angolnál egyáltalán nem, csak simán feltöltöttem a szkennelt változatát. Esetleg én rontottam el valamit vagy másnál is így van?

Második kérdésem, ha megjelölök a három állami szakom mellé egy költségtérítésest újonnan, akkor az kiüti az állami helyet vagy egy új negyedik lehetőségként fog megjelenni?

2012. júl. 4. 11:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Az elsőre válaszolva: mindenkinek ilyen, ők fogják ellenőrizni és felvezeteni az eredményeket.
2012. júl. 4. 11:41
 2/3 reptoid ***** válasza:
A másodikra pedig: újat csak akkor tudsz költségesként megjelölni, ha korábban az államisát már beírtad. Vadonatújat nem tudsz. Egyébként nem üti ki az államist. Amikor jelentkeztél, akkor ugye 9000-ért 3-at jelölhettél be, de ha mindegyiknek megjelölted volna külön az államisát és a költségtérítésesét, akkor is csak 3-nak számított volna, hiába 6 számszerűleg.
2012. júl. 4. 11:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Első kérdésre: Ja, nekem is úgy volt ahogy neked. Én három tanúsítványt töltöttem fel utólag :D
2012. júl. 6. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!