E-felvételi másnak is ilyen?
Anno amikor regisztráltam az e-felvételin már előre kérte a rendszer, hogy a jövőben miből fogok érettségizni (másodjára, tanúsítvány formájában). Akkor megjelöltem a számomra lehetséges opciókat, azonban most, amikor fel akarom tölteni az eredményeket, már nem jelzi külön, hogy nekem ilyen dokumentumaim lesznek/vannak. Hanem csak simán feltölthetem a szkennelt változatát az okmányoknak. A nyelvvizsgával szintén ez történt. A német nyelvvizsgámnál még kért azonosító számot, viszont az angolnál egyáltalán nem, csak simán feltöltöttem a szkennelt változatát. Esetleg én rontottam el valamit vagy másnál is így van?
Második kérdésem, ha megjelölök a három állami szakom mellé egy költségtérítésest újonnan, akkor az kiüti az állami helyet vagy egy új negyedik lehetőségként fog megjelenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!