MISKOLCIAK! Van ilyen Miskolcon?
Figyelt kérdés
Én egy 11 éves lány vagyok. Miskolcon, a Kaffka Margit ált. isk.- be járok 4 éve.De a 2.-at egy másik iskolában töltöttem.Tánctagozatos vagyok, de nem megy valami jól a tánc.És hogy ne kelljen iskolát váltanom azt találtuk ki, hogy elmegyek egy tánctanfolyamra.
Miskolcon hol van ilyen tanfolyam amibe 11 éveseknek is lehet jelentkezni?Mennyibe kerül?
2012. júl. 3. 14:05
1/2 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hogy olyat keresek amiben társastáncot tanulunk!
2012. júl. 3. 14:08
2/2 anonim válasza:
Nem tudom melyik, de a Gárdonyi műv. házban ilyesmiket szoktak táncolni...de nem tudok kinek a tulajdona....:) De kérdezgess járj utána anyukáddal...menjetek be mindenhová...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!